به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش و ترویج کشاورزی؛در این دوره مضامینی همچون، تعریف مفاهیم زنجیره ای در اقتصاد؛ زنجیره ارزش، تولید و تأمین و همچنین تفاوت آنها در کسب و کارهای زنان روستایی و عشایری، اهداف ایجاد زنجیره ارزش کسب و کار و بهره وری بالاتر، رقابت پذیری محصولات تولیدی، دستیابی به امنیت غذایی و حفظ و صیانت از منابع طبیعی و شاخص های توسعه پایدار مطرح شد.
گفتنی است، این دوره در دو جلسه دیگر ادامه خواهد داشت و به مبحث زنجیره ارزش گیاهان دارویی نیز پرداخته خواهد شد.